Green Trade LLC & Gootjes-AllPlant BV gaan samenwerken middels een Joint Venture

Green Trade LLC gevestigd in Californië, samen met Gootjes-AllPlant B.V. uit Heerhugowaard gaan samenwerken middels een joint venture company, Green Trade Horticulture LLC.

Het bedrijf zal zich volledig richten op verkoop en levering van weefselkweek planten (stage3) en bewortelde pluggen van weefselkweek in Noord-Amerika.

De samenwerking kwam tot stand om de klanten in Noord-Amerika nog beter te kunnen bedienen met een open, snelle en accurate communicatie.

Tegelijkertijd orders leveringen en introductie van nieuwe soorten zoveel mogelijk te stroomlijnen en efficiënt te kunnen laten plaatsvinden.


AllPlant eigenaar Simon Gootjes: ‘Deze samenwerking is uniek voor Noord-Amerika, de joint venture helpt ons om klanten snel en efficiënt te kunnen bedienen met weefselkweek planten. Daarbij helpt het de veredelaars waar AllPlant mee samenwerkt nieuwe, innovatieve en speciale soorten, op een goede manier aan te bieden met een betrouwbare supply chain.’

Jonathan Cooper, eigenaar van Green Trade Horticulture voegt toe: ‘Er zijn veel voordelen aan planten afkomstig uit weefselkweek, maar ook veel uitdagingen in de betrouwbaarheid van de leveringen en de uitdagingen in logistiek.

Het doel van deze joint venture is, een bedrijf dat exclusief gefocust is op planten uit weefselkweek. Daardoor de klanten te bedienen met hoge kwaliteit, innovatieve rassen op een efficiënte manier. Ik zie er naar uit om met het AllPlant team samen te werken en met de andere partners en klanten om een compleet aanbod van weefselkweek planten aan te bieden.’

 

Green Trade Horticulture LLC
555 W Country Club Ln Suite C #192
Escondido, CA 92026
Tel: 760.832.3238

Email: jonathan@greentradehort.com (mailto:jonathan@greentradehort.com)
Website: www.greentradehort.com (http://www.greentradehort.com)