Werken bij AllPlant

Wil jij werken bij een bloeiend en groeiend bedrijf? Ben jij klaar om de uitdaging bij ons aan te gaan? Dan komen we graag in contact met jou!

Gootjes-AllPlant BV is één van de marktleiders in uitgangsmateriaal van tuinplanten afkomstig uit weefselkweek. AllPlant levert jonge planten aan professionele tuinplantenkwekers in Europa. Daarbij worden weefselkweek planten direct aan klanten in landen buiten Europa geleverd. Al meer dan 25 jaar levert AllPlant een breed assortiment, steeds vernieuwende tuinplanten. Hierbij volgen we de kernwaarden: Kwaliteit, Innovatief, Betrouwbaar, Duurzaam. 

AllPlant heeft verschillende bedrijfsonderdelen:

  • Veredeling en onderzoekslaboratorium
  • Opkweek en beworteling van weefselkweek planten
  • Planning, weefselkweek productie en verkoop van jonge planten

Binnen de bedrijfsonderdelen zijn 35 vaste medewerkers werkzaam aangevuld met een groep flexibele medewerkers die over een lange periode in het jaar de productie mede verwerken.

AllPlant heeft een informele sfeer en wordt gekenmerkt ‘doeners’.

 

Ter verbetering van onze service en groei van AllPlant zijn we op dit moment op zoek naar twee collega's!

 

Verkoopadviseur (Fulltime)

Je bent ons 'gezicht naar buiten' en bezoekt zelfstandig klanten in binnen- en buitenland en bouwt met hen een goede relatie op. Daarnaast werk je samen met het sales team vanuit ons kantoor in Heerhugowaard om klanten te informeren, orders te bevestigen en planningen door te nemen. Lees meer...

 

Verkoopondersteuning (Parttime)

De ‘afdeling sales’ is dynamisch: dagelijks worden klanten geïnformeerd, orders bevestigd, transporten georganiseerd en alles wat daarbij hoort, om goede service aan de klanten te verlenen.

Je krijgt een vaste plek in het team waarbij je ingewerkt wordt en samen werkt met vier directe collega’s. Lees meer...

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »